Добрий усім день. Удома в мене живуть два коти та кішка. У їжі вони зовсім не вибагливі, але все ж таки хочу купити їм корми, побалувати. Підкажіть куди мені звернутися?
Де краще купувати корм для котів?
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22023-04-25 11:13:17
Вітаю. В основному коти та кішки не перебирають їжею. Але корм все ж таки час від часу давати треба. Я своєму коту теж купую корм, так би мовити для підтримки імунітету.
Поделиться32023-04-25 11:13:49
Це так, ви маєте рацію. У мене вони можуть їсти як м'ясо, так і сиру картоплю. Кішка ще любить гризти капусту. Але корм все ж таки куплю для них. Підкажіть, де ви купували? І який порадите обрати?
Поделиться42023-04-25 11:15:15
Те, що коти їдять овочі, може означати, що їм не вистачає вітамінів. Ось тому корми періодично потрібно купувати. Мій кіт теж раніше міг погризти моркву чи буряк. В інтернеті я прочитав, що їм вітамінів не вистачає. Ось і почав купувати своєму корешу корм для котів https://masterzoo.ua/ua/catalog/koti/korm-dlya-kotv/ у цьому інтернет-магазині зоотоварів. Ціни тут доступні, всі корми свіжі та якісні. Вам можу порекомендувати вологий корм Brit Premium Salmon & Trout pouch. Я своєму пухнастому купую такий. Він поїдає його з великим апетитом. Шерсть його стала гладкою та шовковистою. Це означає, що він отримує всі необхідні йому вітаміни. Переглянути весь вибір можна на сайті магазину. Вибір великий.
Поделиться52024-02-15 16:55:03
У меня новый котенок, и я хочу покормить его лучшим возможным способом. Какой магазин предлагает наилучший выбор кормов для маленьких котят? Может ли качество корма влиять на рост и развитие моего питомца?
Поделиться62024-02-15 16:57:51
Меня всегда тревожила потребность в качественном питании для моего любимого кота. Ведь здоровье и счастье моего питомца зависят от того, что он ест. Поэтому я решил заказать корм премиум класса для кошек https://homefood.ua/ru/sukhiy-korm-prem … lya-kotiv/ который бы удовлетворял все ее питательные потребности. После тщательного изучения рынка и рекомендаций ветеринара, я выбрал вид питания с высоким содержанием натуральных ингредиентов и богатым составом витаминов и минералов. Мой питомец полон энергии, его шерсть блестит, а здоровье стало крепким. Я рад, что сделал правильный выбор, заказав качественный корм для своего верного друга.